FRINGY BOOTS

MY TATTOOS

20140410_182010 20140410_182020 20140410_182139 20140410_182905 20140410_182436 20140410_182724 20140410_182244Credit til min søster Sofie, der har taget alle billeder!

Så kom det endelig! Et indlæg med alle mine tatoveringer har været UTROLIG efterspurgt her på bloggen – og nu er det her så.

Jeg er helt vild med tatoveringer! Jeg synes det er smukt, at man kan bruge sin krop som kunst og bevare denne kropsudsmykning resten af livet. Personligt skræmmer det mig ikke, at man bærer rundt på dem for altid. Jeg synes derimod det er betagende og så er det jo ikke værre end, at det er en tegning på huden.  Deres betydning, udtryk og motiver er enormt fascinerende og jeg kan længe stirre på folks tatoveringer og tænke over, hvad baggrunden for dem mon er. Derfor er det også vigtigt for mig, at de har en personlig betydning. På den måde tror jeg på, at jeg aldrig vil fortryde dem. Alle har de hver deres historie og helt særlige betydning.

Den første i samlingen er de tre stjerner på ryggen. Meget simpelt, men samtidig elegant. Hver stjerne står for mine søstre og mig. Jeg har to mindre søstre, der begger betyder ALT for mig. Derfor var det kun naturligt, at de skulle foreviges på min krop.

Den på håndleddet fik jeg, fordi jeg havde brug for at huske mig selv på de gode ting på grund af en svær periode. De to streger ved siden af hinanden skal minde mig om at jeg altid har nogen ved min side. At de krydser på underarmen udtrykker, at der altid er noget at vende tilbage til. Uanset, hvor trist og gråt det hele måtte synes vil der altid være et samlingspunkt, der holder livet sammen.

Rosen er nok min ynglings af dem alle. På den ene side er den total meget mig – sort, rå, enkel, men alligevel fuld af detalje ved andet øjekast. Den hylder min farmor, som jeg mistede for fem år siden. Jeg stod hende meget nært, og hun er én af de personer jeg ser allermest op til. Jeg forbinder hende altid med roser, da hendes have var fuld af dem. Samtidig var hun selv som en rose i metaforisk forstand. Hun havde en meget smuk og stærk personlighed, men alligevel oplevede hun stikkende torne i løbet af sit liv.

Hjerterytmens betydning er meget simpel. “Man skal huske at leve”. Livet er til på grund af vores hjerte. Er kurven flad, er der simpelthen ikke liv til stede. Samtidig illustrere den livets op- og nedture. Livet er som en rutsjebane. Havde der ikke været nogle bump på vejen, ville livet simpelthen ikke være værd at leve.

Saturn og margueriten fik jeg lavet på samme tid. Saturn repræsenterer min morfar, da han er vild med astronomi og hans yndlings planet er saturn! Margueriten står for min mormor, da hun så længe jeg kan huske, har gået med Georg Jensens marguerit kollektion.

Har I selv tatoveringer? Eller er det planen? Og hvad er jeres holdning til denne form for kropsudsmykning?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRINGY BOOTS