Bloglovin

WEARING THAT MICKEY – OOTD#1

20130514_141940 20130514_141853 20130514_141831 20130514_141809Jeg vil selv betegne dette som mit første “rigtige” indlæg, da det er super aktuelt og mere gennemarbejdet. Jeg har nemlig dette outfit på i dag. Jeg er selv rimelig tilfreds med det – det er sort, behageligt og feminint med hårbåndet! En god cocktail for mig. Mickey Mouse t-shirten er jeg super glad for. Jeg elsker det barnlige print og det oversize look og så kostede den kun 100 kr. i en genbrugsbutik på Studiestræde i Kbh!

Jeg er virkelig glad for, at jeg endelig fik taget mig sammen til at starte en blog! Som sagt elsker jeg den inspiration jeg selv får fra andre blogs. Jeg håber snart at kunne komme ordentligt i gang med at blogge, så der kan komme et indlæg om dagen. Jeg glæder mig i hvert fald og det håber jeg også I gør. Men først gælder det noget fokus på eksaminerne og den længe ventede studenterhue!

(Jeg undskylder for den dårlige billedekvalitet. Dette kommer forhåbentlig snart i bedring, så jeg kan poste nogle ordentlige billeder)

 

2

  • Louise

    Super fint outfit, elsker hårbåndet! JEg ville elske at læse et indlæg med dine tatoveringer, hvorfor du har fået dem og deres betydninger 🙂 Fed blog!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Laura Tjæreborg

      Tusind tak! Det er jeg glad for du synes. Jeg regner helt sikkert med, at der kommer et indlæg om tatoveringerne snarest 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloglovin