TICTAIL

UPDATE

Fotografi den 8-18-13 kl. 8.30 PM #4

Fotografi den 8-18-13 kl. 8.32 PM

Sweater – Monki

Endelig fik jeg tid til at lave et indlæg! Jeg undskylder for fraværet. Som kompensation for det forsømte, får I derfor en opdatering på, hvad der sker i mit liv for tiden (get ready)!

Som I måske ved blev jeg student fra Nørre Gymnasium for knap to måneder siden. Hele studenter-ugen var fuld af ren lykkefølelse, øl, sjov og spas. Mit studentergilde var fedt, vognturen var fed og Roskilde Festival var den perfekte måde at afslutte festlighederne på. Alt i alt en tid i en ubeskrivelig tilstand!

Efter studentertiden og Roskilde, var jeg en uge på Bornholm med min familie og efterfølgende i sommerhus. HELE ferien har stået på fuldkommen afslapning uden forpligtelser. Jeg badede, brugte tid med mine venner og nød solen og friheden! En rimelig god cocktail, hvis I spørger mig!

I slutningen af ferien gik jeg i fuld gang med jobsøgning. Da der blev sat en stopper for SU’en ( :’-( ) blev min konto presset til sit yderste og et job SKULLE jeg bare have i en fart. Heldigvis har jeg nu fået en midlertidig fuldtidsstilling på min fars arbejde, hvor jeg laver noget kontorarbejde, som jeg ikke vil kede jer med. Meget rutinepræget, men med en lækker løn!

I denne weekend har jeg været i byen, tømmermændshygget med min søde ven og tilbragt tid med min kærlighed. Både lørdag og søndag har stået på film, dovenskab og ben-fletteri under dynen – jeg klager ikke! Jeg er glad, jobbet er i hus og jeg nyder livet i frihed, hvor jeg har tid til at bruge en hel weekend med min kæreste uden at tænke på lektier og opgaver!

Nu da jeg har en masse fritid efter arbejder, håber jeg på at kunne blogge noget oftere. Jeg har desværre forsømt Jer og bloggen for meget og det skal der laves om på nu! Kom endelig med et par ønsker til indlæg og så skal jeg gøre mit bedste for at opfylde dem! Kram og godt humør herfra.

2

  • Tulle

    Hej Laura.
    Dejligt oplæg til en ellers kedelig dag 😉

    Jeg kunne godt tænke mig oplæg oftere (elsker din stil!) Og noget om hvordan man sætter tøj sammen, både sort, men også hvis man vil have lidt farver ind i sit look. Håber du kan holde kontorarbejdet ud 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Laura Tjæreborg

      Tusind tak for den søde kommentar! Jeg vil helt sikkert tage den gode respons til mig (mon ikke der kommer et indlæg ud af det). Arbejdet kører og det er dejligt, at det giver mere tid til bloggen. Håber du vil blive ved med at følge med. Kom gerne med flere forespørgsler, da de vil blive modtaget med varme knus 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TICTAIL