STRIPES

CUSTOM ART: MY OWN DESIGN

20131012_172627 20131012_172618 20131012_172641 20131012_172648Dette indlæg er sponsoreret.

Så blev jeg endelig ejer af mit helt eget Custom Art maleri, som jeg helt selv har designet! Jeg er så ovenud glad for det og jeg elsker det personlige udtryk maleriet har fået. Jeg havde et stykke tid snakket med pigerne om at få lavet mit eget, men jeg kunne ikke beslutte mig for, hvordan det skulle se ud. Pludselig kom jeg i tanke om Royal Copenhagen’s Musselmalede stel som jeg selv samler på. I min familie har dette stel nemlig været i flere generationer og lige nu er det min mor, der ejer en kæmpe samling! Det fine porcelæn kommer altid på bordet når der er gæster og jeg har derfor været vant til at bruge det siden jeg var helt lille. Derfor vidste jeg også at mit maleri skulle have netop dette mønster!

Citatet jeg har valgt til billedet synes jeg bare passer godt ind i min tankegang og overbevisning om, at vi ikke alle behøver være så ens hele tiden. Vi må sgu godt være lidt skøre og anderledes, for det er præcis det, der gør os til dem vi er. Og så er det selvfølgelig et citat fra selveste Coco Chanel!

Hvis I selv har lyst til at fingre i et af de lækre malerier skal I skrive til pigerne på deres facebook side her. Giv dem da også lige et like på vejen. Se desuden mine andre indlæg om projektet her og her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STRIPES