RELAXED IN JANUARY

CAROLINE BRASCH // VICTORIA BECKHAM // FRENCH VOGUE

carolinebraschnielsen_viepriv_e_vogueparis_phterryrichardson_decjan1314_3_ carolinebraschnielsen_viepriv_e_vogueparis_phterryrichardson_decjan1314_4_ carolinebraschnielsen_viepriv_e_vogueparis_phterryrichardson_decjan1314_5_ carolinebraschnielsen_viepriv_e_vogueparis_phterryrichardson_decjan1314_6_ carolinebraschnielsen_viepriv_e_vogueparis_phterryrichardson_decjan1314_7_ carolinebraschnielsen_viepriv_e_vogueparis_phterryrichardson_decjan1314_8_carolinebraschnielsen_viepriv_e_vogueparis_phterryrichardson_decjan1314_9_

Jeg er blevet fuldstændig forelsket i denne billedserie skudt for den franske Vogue. Serien er en hyldest til selveste Posh Spice aka. Victoria Beckham. Den danske model Caroline Brasch gør et perfekt stykke arbejde i potræteringen af Mrs. Beckham. På ovenstående billeder har hun og fotografen Terry Richardson fanget stemningen hos den altid uopnåelige Victoria Beckham. Jeg er næsten målløs over billedserien og synes I skal kigge på den og nyde den!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RELAXED IN JANUARY