NEW YEARS EVE OUTFIT

GET TO KNOW ME BETTER

Fotografi den 08-11-13 kl. 16.03

I mit aller første indlæg på bloggen skrev jeg nogle kolde facts om mig. Jeg synes nu, at det er på tide at udvide listen lidt og komme med nogle mere personlige facts – her er 25 af slagsen:

1. Jeg er lige fyldt 20 (det vidste I sikkert allerede). 2. Min kæreste hedder David 3. Mine to yngre søstre hedder Sofie og Kamille 4. Jeg gik på Efterskole i 10. klasse 5. Lakrids er mit absolut yndlingsslik 6. Jeg bor stadig hjeme 7. Mine forældre er skilt, men bor 200 m fra hinanden 8. Da jeg var lille nægtede jeg at gå i kjole 9. Jeg kan ikke slappe ordentligt af, hvis der roder 10. Jeg slapper af når jeg rydder op 11. Der står 12 i min studenterhue (no surprise!) 12. Jeg er fan af ironi 13. Jeg er bigtime katte-menneske og har fem katte hos min far og to hos min mor 14. Min far er den der kan få mig til at grine allermest 15. Jeg kan ikke lide at røre ved vådt træ (bare tanken giver mig kuldegysninger) 16. Mine venner kalder mig små-pervers 17. Jeg blev sygemeldt med stress i 3 måneder i 2.g 18. Jeg elsker når folk griner, mens de læser (og ingen andre ved, hvad de griner af) 19. Det skær i mit hjerte, når jeg hører et barn græde 20. Jeg var 14 år første gang jeg var pløre-fuld 21. Jeg kan være meget (!) længe om at træffe store beslutninger 22. Jeg er en sucker for kunst – min store drøm er at eje et Michael Kvium maleri (når jeg altså har vundet i lotto – 20 gange) 23. Hvis jeg er sur eller ked af det, lukker jeg mig inde i mig selv og min mor er den eneste, der kan få mig til at åbne op igen 24. Jeg har set børne-serien Nana 10 gange – mindst – og kan stadig de fleste replikker 25. Jeg har aldrig set Star Wars – og jeg er stolt af det!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW YEARS EVE OUTFIT