NEW IN: INDIAN SCARF

ACNE TRACK

20140215_132605

Åh gud… Jeg er stadig i trance over disse skønheder! Hold nu kæft de er flotte – og nu er de ovenikøbet mine!! Jeg har længe gået og sukket efter de hypede og ombloggede Acne Track. På den anden side har jeg altid synes de var lidt dyrere end jeg havde lyst til at spenderer. Derfor har jeg ledt ihærdigt og længe efter dem på Trendsales, i håb om at finde dem billigere. Desværre er jeg ikke den eneste, der har gået med den tanke. Alle de Track sko, der bliver lagt op, bliver lynhurtigt solgt igen. I stedet var jeg så pisse heldig, at finde dem helt tilfældigt på den franske luksussecondhand webshop Vestiaire Collective i næsten ubrugt stand til mindre en originalprisen. Jeg kontaktede derfor sælgeren og en uge senere kom de ind ad døren. Nu sidder de så fint plantet på mine fødder!

Vestiaire Collective er virkelig et godt alternativ til en side som Trendsales. Der er mærker som Acne, Isabel Marant, Givenchy og Saint Laurent. Siden er fuld af luksusvarer, der er brugt og sælges af privatpersoner over hele verden. Det gode er dog, at ALLE varer bliver sendt ind til administratorerne og verificeret. Man kan derfor være 100 % sikker på, at man får den ægte vare i hånden og ikke en vellignende kopi. Verificeringsbeviset får man med når man modtager varen og har det derfor som bevis på ægthed. Siden er helt klart et besøg værd for de af jer, der sukker efter mærkevarer til kup-priser.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN: INDIAN SCARF