MONDAY INSPO #17: OSTRICH FEATHER

DO IT LIKE A DUDE

dude

Det er på ingen måde noget nyt, at damemoden er herreinspireret. Ikke desto mindre synes jeg alligevel jeg ville lave en collage med forslag til, hvordan man opbygger et sådan outfit.

I følge mig er et af nøgleordene: enkelthed. Keep it simple, less is more osv. Derfor synes jeg det er fedest at holde det i sorte, hvide og grå nuancer. Det vil også sige lækre materialer og neddæmpede prints. Til allersidst skal  der derfor også være få fede accessories bare i form af et fedt ur, en cool hat eller et rå solbriller.

Personligt synes jeg dyrkelsen af det androgyne look er ultra cool! Hvad enten det er en kvinde i herreinspireret tøj eller en mand i dameinspireret tøj. Det giver helt klart personlighed til en outfit og kan være en hel statement i sig selv.
Som kvinde synes jeg det skaber en elegance og kontrol over sin stil, hvis man tør gå efter noget lidt kontroversielt. Desuden kan det være super sexet stadig at blande det med noget feminint. For eksempel i form af blondeundertøj, en nedringet skjorte eller en iøjenfaldende læbestift. Så piger – giv jer i kast med at dyrke et herrelook. Det kan næsten kun gå jer godt!

Se hvor ovenstående items er fra her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MONDAY INSPO #17: OSTRICH FEATHER