BUSINESS CARDS

NEW IN: MAISON MARTIN MARGIELA

20140128_155643 20140128_155653 20140128_155750

Jeg hopper stadig lidt af glæder over, at disse sko er mine! Nu skal I få historien:

For cirka et år siden var jeg så heldig at vinde en konkurrence på Woman.dk, der indeholdt to premier. Den første var hele 120 liter af Aqua D’ors nye Aquadrinks med frugtsmag – ret… speciel (!) premie at få. Jeg anede ikke helt, hvad jeg skulle stille op med dem, men de har været fine til forskellige fester. Anyway – den anden premie var noget federe! Det var nemlig et gavekort på 1.00o kr. til luksusbutikken Kassandra, der ligger på Grønnegade i hjertet af København!! Lige så snart jeg modtog gavekortet fór jeg ind til butikken for at se, hvad jeg kunne erhverve mig. På det tidspunkt havde jeg kun min SU og alt jeg kunne få for de 1.000 kr. var højst én sko! Derfor gemte jeg gavekortet til jeg begyndte at tjene nogle flere penge.

I forbindelse med januarudsalget havde Kassandra 50% rabat på størstedelen af deres sko og tasker, hvilket selvfølgelig betød, at jeg straks måtte besøge butikken igen. Der gik ikke længe før jeg fandt disse skønheder, prøvede dem på og blev forelsket – både i designet, kvaliteten og den nedsatte pris! Hjem skulle de og de er allerede blevet favoritter i min garderobe. Jeg havde dem for eksempel på til Modeblogprisen. Måske kan de skarpe se, at de rent faktisk er mørkeblå og ikke sorte, hvilket kun giver mig endnu mere lyst til at råbe hurra! Den blå farve skaber nemlig et super fint twist til mine ellers ofte sorte outfits.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BUSINESS CARDS