THE SEX

SOMETHING ABOUT THE MOOD

tumblr_mz62l7CZUn1rrns0oo1_500

Hold da kæft! Det må da virkelig være rekord for stilhed på bloggen – beklageligt!

Lige for tiden føler jeg mig lidt som to forskellige personer og det er måske også derfor dette billede taler til mig. Den ene dag er jeg super glad og føler mig som det lykkeligste menneske i verden. Den næste er jeg træt, utidig og småtrist. Jeg har det egentlig godt og kæmper som sådan ikke med noget lige pt. Jeg har dog lige fået et ret så irriterende skattesmæk, der formegentlig er én af årsagerne til det dårlige humør.
Alt i alt kan jeg bare mærke på mig selv at jeg er træt af min rutinefyldte hverdag. Det er begyndt at føles kedeligt og meningsløst at stå op hver morgen og sætte sig foran en computer i otte timer dagligt, for efter at gå meget træt hjem. Bevares – jeg tjener gode penge på det. Så gode, at jeg lige har bestilt en tur til Kenya i fire måneder! Og det er heldigvis med til at trække humøret i den rigtige retning.

Alligevel kan jeg stadig mærke på mit hoved og min krop, at jeg endnu ikke er ude af min mørke periode med stress og depression. Selvom jeg gør alt, hvad jeg kan få at fylde min hverdag op med ting, der gør mig glad, kommer man sig ikke bare lige over sådan et par år. Dette er helt sikkert også grunden til stilheden herinde. Jeg har simpelthen ikke haft overskudet. Jeg håber det vil vende lidt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE SEX