A BAL - IN A BAL - IN A BAL

DREAMLAND

1911772_10202837145231542_288348062_n

Man må altså gøre reklame, hvor man kan, så her kommer lidt reklame for den musical jeg lige nu er en del af. Vi har premiere om præcis en uge og jeg kan love jer, at det bliver fuldstændig fantastisk!

Forestillingen tager udgangspunkt i natklubben DREAMLAND, hvor Big Daddy er in charge. Problemet er bare, at han ikke har helt ren mel i posen. På natklubben møder vi både håndlangere, tjenere, grækere, politimænd og synge- og danse-piger. Jeg selv spiller én af fire showgirls, med en noget rodet historie. Jeg vil helt klart opfordre jer til at tage ven/veninde/kæreste/kone/mand/søster/barn i hånden og få en fuldstændig utrolig oplevelse I sent vil glemme.

Om sidste års musical “Gys i Blomsterbutikken” – som jeg også var med i – blev, der blandt andet skrevet følgende:
“Flotte kostymer, opsætning, effekter og dekorationer supplerer handlingen og de mange sange, der udføres af de unge, som var de professionelle aktører”.

Der vil i alt være fem forestillinger henholdsvis den 20., 22., 23., 24. og 25 april. Billetter kan købes til 100 kr. her. Vi spiller i Galaksen i Værløse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A BAL - IN A BAL - IN A BAL