JEANS & CLUTCH

CRAZY NOVEMBER

november

Poncho – Ebay Clutch – Balenciaga Phonecase – Balenciaga Taske – Balenciaga Bluse – Rützou Hårfarve – L’Oreal Kjole – Asos

Ovenstående viser mine køb i denne måned. Jeg har varmet mig i min poncho, flashet mit Balenciaga, hoppet rundt over min bluse fra Rützou, farvet hår og købt en nytårskjole-kandidat. Lidt voldsomt – men man må jo gerne når man arbejder fuldtid.

 Jeg har længe været forelsket i ALT, hvad Balenciaga laver, men min SU rakte ikke til det. Nu har bedre råd med en fuldtidsløn. Dog er alle disse købt brugt på Trendsales for endnu større besparelse. Den lyserøde City har jeg planer om at farve sort sammen med en veninde, der også vil farve sin. Det kan gøres med narsværte og jeg lover at smide en DIY op, når jeg selv er færdig.

Jeg har sagt det før og her kommer det igen: køb dine designervarer på Trendsales! Der er mange penge at spare, de fleste er heldigvis troværdige og meget af det man finder er i virkelig god stand. Selv har jeg kun haft virkelig gode oplevelser med det!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEANS & CLUTCH