WHAT TO WEAR ON CHRISTMAS EVE

BALENCIAGA BABY

Fotografi den 08-11-13 kl. 16.04 Fotografi den 08-11-13 kl. 16.04 #2 Fotografi den 08-11-13 kl. 16.04 #4 Fotografi den 08-11-13 kl. 16.05 Fotografi den 08-11-13 kl. 16.04 #3

Taske – Balenciaga Bukser – Saint Tropez Bluse – Vero Moda

Endelig har jeg fået mig en Balenciaga!! Jeg er så fucking glad. Det er absolut den lækreste taske jeg nogensinde har ejet. Jeg teasede for den i både dette og dette indlæg og nu skulle I altså få den at se – i form af et par lækre photobooth billeder!

Den er købt på Trendsales til ingen penge og den er alligevel i den fineste stand. Modellen er en City med Giant Gold Hardware, hvilket jeg simpelthen synes er så flot. Desuden har tasken den fineste lyserøde farve. For nu synes jeg det er pænt, men planen er nu alligevel at farve den sort, da jeg synes det er flottere og mere anvendeligt. Det gør jeg snart og I får selvølgelig før/efter billeder, samt en lille guide til, hvordan man gør det. I kan desuden kigge på den lille guide Sille Who har lavet til dette.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT TO WEAR ON CHRISTMAS EVE