THE SIMPLE TRUTH

ONE MAN’S TRASH IS ANOTHER MAN’S TREASURE

Fotografi den 08-11-13 kl. 16.02 #2 treasure1

Sko – Ecco Bukser – Saint Tropez Bluse – Vero Moda

Som titlen måske antyder, er jeg KÆMPE fortaler for genbrug! Både tøj, sko, tasker, møbler, køkkenting – you name it. Jeg synes det er super fedt, at hvad andre ikke længere kan bruge, er der nogle andre der kan få glæde af – og så endda for det meste billigt. G-E-N-I-A-L-T! Desuden synes jeg det er super sjovt at gå på rov i genbrugsforretninger, loppemarkeder eller antikvariater. Hvis man gider tage sig tid til at lede, kan man oftest finde fede ting til ingen penge. Specielt i Røde Kors, Folkekirkens Nødhjælp osv. da de ældre damer der ikke altid ved, hvad de har med gøre. F.eks. har jeg både fundet mærker som Samsøe Samsøe, Converse og Prada til ingen penge! Jeg er efterhånden blevet så kendt i min lokale genbrug, at de ansatte kan kende mig og jeg kan med det samme spotte, hvad der er kommet af nye ting og hvad der også var der sidst.

I luksusgenbrugsbutikker, på Trendsales eller til luksus loppemarkeder er der også masser af penge at spare. Her kan man nemlig finde alle de dyre mærker som Chanel, Balenciaga, Rick Owens og Isabel Marant til ca. halvdelen af købsprisen, hvis man er heldig. Her har jeg f.eks. købt min nye Balenciaga (oh yes I did!) og mine støvler fra Designers Remix og min Wood Wood jakke til under (!) halv pris.

På de ovenstående billeder er jeg kun iført genbrugsvarer, der alle er købt i min lokale genbrug. Sættet har i alt kostet mig 100 kr!
Jeg har tænkt mig at lave et indlæg med en genbrugsguide til gode butikker i Kbh og omegn snart, så I ved, hvor I kan gå hen alt efter, hvad I søger. Og ellers vil jeg bare råde jer til at sætte tid af til at tjekke jeres lokale genbrug ud.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE SIMPLE TRUTH