DIY: HAMA RAINDEER

BLACK SPRING & VINTAGE SHOPPING

20140322_111059 20140322_110945 blackspring2 blackspring1 20140322_111154

Jakke – Unknown Solbriller – Ray Ban Jeans – Zara Sweatshirt – Rebranding Voodoocrack Sko – Nike Taske – Balenciaga

Dansende og hoppende af glæde over det danske forår, der titter mere og mere frem. Fuglene synger, solen skinner og hold op det bliver man altså glad af. Og det har jeg brug for! Dette havde jeg på dagen efter min mormor og morfars guldbryllup, som jeg spenderede i armene på min mand.

Jakken jeg har på her er endnu et af mine genbrugsfund. Jeg købte den sidste år til sølle 125 kr. og den må sige at have tjent sig selv ind siden! Igen vil jeg virkelig slå et slag for genbrug – både den billige og dyre slags! Hvis man gider bruge tid på at gå rundt i den lokale Røde Kors butik eller søge nettet tyndt efter brugte sager, kan man virkelig finde glemte skatte. I de lokale genbrugsbutikker kan man ofte finde tøj eller ting, som man selv kan shine op med en klat maling eller nål og tråd. Desuden er der også nogle gange et par virkelig lækre ting til INGEN penge, da de ældre damer ikke altid ved, hvad de har med at gøre. Se desuden min lille kærlighedserklæring til genbrug her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY: HAMA RAINDEER