A QUESTION OF A BIRTHDAY GIRL

WHAT TO WEAR ON CHRISTMAS EVE

Skærmbillede 2013-12-16 kl. 20.51.39Her er lidt inspiration til hvad man kan have på juleaften. Jeg er helt vild med alle tre outfits og tror jeg vil gå efter noget i stil med det i midten. Klik her for at se, hvor de forskellige items er fra.

Første outfit vil jeg style med en lav, pjusket hestehale og naturlig makeup, for at nedtone sættet lidt. Da der er forvejen er både detaljer på toppen og farve på de forskellige accessories, vil jeg ikke gøre meget andet end at tilsætte et par fine bare ben, så looket ikke bliver alt for overdrevet. Til gengæld synes jeg det er super fint at blande sort med den klare blå farve – det for begge nuancer til at træde frem.

Andet outfit skal styles med en rodet, høj knold og cateyes. Læber skal være helt neutrale, men eyelineren skal der fyres op under! Også her er buksedragten i sig selv så fin, at der ikke behøves meget lir til at gøre outfittet komplet – less is more!

De tredje outfit vil se pisse fedt ud med en pjusket drengehårsfrisure – til dem der, ligesom mig selv, ikke har kort hår vil jeg i stedet flette håret i en krans rundt om hovedet, for alligevel at få skabt illusionen om kort hår. Kjolen her er mere enkel og feminin, så her skal du ikke være bange for at bruge store øreringe og godt med rød læbestift! Til sidst vil jeg tilsætte et par loafers i herrestil, for at gennemføre kontrasten mellem det feminine og det maskuline.

Glæd jer til om en uge, hvor der kommer en ny guide til nytårsoutfits!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A QUESTION OF A BIRTHDAY GIRL