CHRISTMAS OUTFIT

WHAT TO WEAR ON NEW YEARS EVE

Skærmbillede 2013-12-16 kl. 18.27.11Disse tre outfits er mit bud på, hvad man kan iføre sig nytårsaften. Personligt kan jeg sagtens se mig selv i alle tre. Hvert outfit synes jeg har en enorm elegance og en flot sexappeal over sig! Ser hvor diverse items er fra her.

Til det første outfit vil jeg ikke tilsætte en skjorte, men blot blazeren over bar hud for at gøre sættet mere elegant og sexet. Derudover vil jeg style det med gylden, neddæmpet øjenmakeup for at få fokus på de røde læber. Håret skal sættes i en rodet, lavtsiddende knold i den ene side.

Andet outfit mener jeg skal styles med rodet, bølget hår under hatten. Da kjolen er enkel, må der gerne være mere pynt på outfittet med både pink læber og negle. Kjolen fuldendes med et par ankelstøvler fra Acne og en oversized clutch til dullegrejet.

Det tredje og sidste outfit skal styles med smokey eyes og en fyldig fletning i siden. Da kjolen er lårkort, skal den tilsættes et par knæhøje støvler for at vise et lille stykke hud mellem kjole- og støvlekant. Den lange blazer skal være åben over kjolen, så den stadig vises. Til sidst skal en palliettaske og et par hvide perleøreringe give lidt bling til sættet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHRISTMAS OUTFIT