TIP OF THE DAY

S#!T TO DEVELOP

shit#2 shit#1 shit#3

Jeg er begyndt at være rigtig meget på Tumblr. For en inspirationsjunkie som mig er det et total slaraffenland! Jeg kan bruge lang tid på at finde sjove tumblrs med sjove, intime, triste, smukke og fængende billeder. Hvis jeg finde en tumblr jeg godt kan lige følger jeg den altid! På den måde går jeg nemlig aldrig glip af et billede, der bliver lagt op.

Jeg har svært ved at præciserer, hvad der inspirerer mig. Og der behøver vel heller ikke være en grund til, hvorfor noget bestemt virker inspirerende for én. For mig kan det både være en bestemt stemning, kontraster, mennesker, landskaber, tekster, farvesammensætninger og vinkler. Ovenstående billeder inspirerer mig til at få flere tatoveringer, være smårebelsk og være hundrede procent mig selv. Alle billeder kommer fra en af mine favorit tumblrs Shit to Develop. Stort set alle billeder der inpirerer mig enormt meget! Hvis I også er vilde med tumblr burde I virkelig klikke forbi det!

Husk, at I også kan følge mig på tumblr lige her.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIP OF THE DAY