TOUS LES MÊMES

VALENTINE

valentin

Som de fleste af jer nok ved, er det Valentinsdag i dag. Egentlig synes jeg det er lidt små skørt, at vi hele tiden overtager så mange amerikanske “mærkedage” som for eksempel Halloween og Valentin og går i selvsving over det med chokolade, hjerter og blomster alle vegne. Let’s keep it simple, guys! På den anden side synes jeg Valentinsdag er en god dag til at huske at værdsætte hinanden og tilbringe en dag/aften med den/nogen man holder af – om ikke andet bare med sin bedste veninde og en god serie. Og så er det vel okay, at vi alle gør det den samme dag.

For det meste betyder en dag i kærlighedens tegn at rigtig mange skal ud at spise – mig selv inkluderet. Derfor har jeg lavet ovenstående collage med inspiration til, hvad man kan iføre sig. Personligt vil jeg holde det simpelt og neddæmpet i form af en afslappet kjole og få accessories. I stedet vil jeg tilsætte røde negle og læbestift, så makeuppen får et strejf af romantik. Selvfølgelig også tilsat et par høje hæle.

Klik her for at se, hvor ovenstående items er fra.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOUS LES MÊMES