WIND AND LENNON-SUNNIES

WHAT TO DO?

tumblr_n177d5QEcM1qf1btko1_500Jeg føler mig lettere inspirationsforladt lige for tiden. I hvert fald i forhold til indlæg på bloggen. Jeg har en formodning om hvorfor det er sådan – måske det er på tide at fortælle lidt mere om mig og mit hoved? Indtil jeg lige beslutter om jeg skal krænge mit hjerte ud, vil jeg bliver ovenud lykkelig, hvis I kom med ønsker til indlæg. ALT vil bliver modtaget og kvitteret med en cyper-krammer! Vil I se outfitpost, collage med en bestemt type tøj, eller bare grimme billeder af mig? ALT er velkomment og så LOVER jeg at lave et indlæg ud af det – uanset, hvor åndssvagt det måtte være. Imens jeg venter på – forhåbentlig – at få et par forslag fra jer, vil jeg kigge på dette fantastiske billede.

 

2

  • jeg synes, at alt der fortæller lidt om bloggeren er spændende – du kan i første omgang nøjes med “10 facts om mig” og siden gå videre og krænge lidt mere ud …

    alt hvad der lægger op til debat – fra træning, mad, erotik, eller noget du har set i nyhederne – og eksempelvis slutter indlægget af med noget i retning af “hvordan har du det med det ?”

    der er i forvejen mange bloggere der forsøger at at overgå hinanden med de seneste indkøb og outfit billeder ( og måske overtrukne bankkonti )

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Laura

      Tusind tak for input, Bjarne! Det vil jeg tage op – altså det hele. Jeg har faktisk lavet to indlæg med henholdsvis 10 facts og 25 facts om mig. Bare søg på “facts” i søgefeltet. Men måske det alligevel var på tide at opdaterer det? 🙂 Kh

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WIND AND LENNON-SUNNIES