NEW IN: MAISON MARTIN MARGIELA

YESTERDAY

20140205_171303 Fotor0205174228 20140205_171406Jeans – H&M Sko – Acne Bluse – ukendt Taske – Balenciaga Tørklæde – Weekday

I går var jeg iført ovenstående outfit bestående af, ja – sort! Et rigtig lækkert vinteroutfit, hvis jeg selv skal sige det. Blusen jeg har på er faktisk en skiundertrøje. Dem elsker jeg at gå med, når det er lidt koldt, da de varmer godt. Derudover har den en lille krave og det er jo bare læks!

I går var en helt normal arbejdsdag for mit vedkommende. Og om aftenen var jeg ude på mit tidligere gymnasium Nørre G, hvor de opførte dette års teaterstykke/musical/teaterkoncert “Københavnerbilleder”. Stykker var rigtig godt og man kunne se at de havde lagt meget arbejde i det. Det bragte minder tilbage fra min egen gymnasietid, hvor jeg også var med i musicalen. Heldigvis opfører jeg selv musical om ca. 2 1/2 måned, så jeg har noget at glæde mig til!

Til sidst har den opmærksomme læser måske fanget to nye tilføjelser til min garderobe. Kan I se, hvad det er?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN: MAISON MARTIN MARGIELA