HAY SHOPPING

REPOST: CHANEL SNEAKERS

 20131110_143356 20131110_143333 20131110_143326

Indlægget om mine Chanel sneakers har været det mest populære i bloggens historie med knao 1.000 sidevisninger! Jeg tænkte derfor, at det ikke ville gøre noget at genudgive det. Og her er de så! Jeg er stadig lige så glad for dem nu, som da jeg købte dem. De absolut bedste penge jeg har spenderet på et stykke tøj! Når jeg ikke har dem på står de fint fremme på min hylde og virker derfor også som en pyntegenstand på mit værelse – to fluer med ét smæk! Haps! Måske jeg snart skulle tage et par billeder med dem i aktion – det tror jeg aldrig I har fået fornøjelsen af?

Jeg har efterhånden fået skrabbet lidt Chanel sammen i min garderobe. Samlingen består indtil videre af ovenstående sneakers, Chanel Espadrilles og seks farver af de populære Les Vernis neglelakker. Lige nu drømmer jeg om at tilføje en taske til samlingen. Allerhelst en 2.55 eller en Jumbo, men med en kommende tur til Kenya må det vente lidt endnu.

I kan se det oprindelige indlæg her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAY SHOPPING