MONDAY

TOP 10: THINGS THAT MAKES ME CRY

810077_1313792354427_full

Sidst jeg lavede et top 10 indlæg synes jeg faktisk det var ret sjovt at lave og derfor tænkte jeg det ville være godt at gentage succesen! Overskriften lyder måske lidt voldsom, men faktum er, at der ikke skal så meget til før jeg græder. Jeg er en følsom person og det kan både være store og ligegyldige ting og sågar noget, der gør mig rigtig glad, der får tårerne frem hos mig.

1. Når jeg ser eller hører andre græde – specielt børn og babyer (jeg har en gang fået tårer i øjnene i et supermarked, fordi en lille pige stod og græd!)

2. Når jeg hører et smukt stykke klassisk musik. Specielt Moonlight Sonata får mig til at vræle, da den også minder mig om min dejlige mor.

3. Første gang en kæreste fortæller, at han elsker mig.

4. Når jeg bliver stresset og frustreret over noget – både arbejde, skole eller bare en ting, der ikke vil virke.

5. Disneyfilm og pladderromantik! Ovenstående scene fra Dumbo kan få mig til at blive ved resten af filmen.

6. Når jeg er til en eller andet stor fest (rund fødselsdag, konfirmation, bryllup osv.) og der bliver holdt en tale fra en person, der er tæt knyttet, til den der bliver fejret. Det er fuldstændig uanset om jeg selv er tæt knyttet til den, der holder talen eller får talen – ja, selv, hvis det er én jeg ikke kender. Jeg har serveret flere gange til sådanne begivenheder og dér har jeg svært ved at holde tårerne tilbage!

7. Når jeg besøger min farmors grav – ét af det mere normale tidspunkter.

8. Når jeg bliver utrolig lettet. For eksempel græd jeg rigtig meget da jeg blev student! Kæmpe lykkefølelse og forløsning, der tog fuldstændig overhånd!

9. Khaled Hosseini’s bøger “Under en strålende sol”, “Drageløberen” og “Og bjergene gav genlyd”. Jeg ELSKER hans måde at skrive på og jeg kan virkelig græde gennem mange sider! Gør dig selv en tjeneste og læs alle tre – du vil ikke blive skuffet.

10. Hvis jeg mister noget, der betyder rigtig meget for mig – særligt smykker jeg har arvet eller fået af en person, der betyder meget for mig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MONDAY