MONDAY INSPO #21: ROMANCE

FROM CHINA WITH LOVE

20140406_19595020140406_200206 20140406_200230Balenciaga bog – her / Little Dictionary of Fashion – her / Perleøreringe her

Mine nyeste erhvervelser fra Ebay. Jeg har efterhånden brugt siden et par gange og jeg er faktisk meget positivt overrasket. Kvaliteten er måske ikke hundrede procent i top – men det er sgu også i orden, når tingene er så billige.

De to fashion bøger skal jeg helt sikkert læse og kigge en masse i. Derudover er de jo perfekte som coffeetable bøger! En bog om brandet Chanel skal også tilføjes til samlingen på et tidspunkt. Øreringene er simpelthen så fine og perfekte, hvis man gerne vil prøve perletendensen af, men ikke har lyst til at smide mange penge efter det. Disse har kostet sølle 8 kr. og er ret så flotte til den pris! Jeg er sikker på jeg nok skal få brugt dem flittigt til at tilføje noget klassisk til mine outfits!

 

2

  • Hvor stor er Balenciaga bogen? He he. Jeg er vild med perleøreringene, men tror aldrig jeg kommer til at have dem på. De minder mig simpelthen for meget om min farmor, ha ha.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Laura

      De er nemlig fine. Og så jeg elsker bare “gammel dame looket” blandet med min ellers sorte stil 😉
      Bogen er lidt mindre end et A4 ark.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MONDAY INSPO #21: ROMANCE